Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Toll/pehely párnák

Vásárlóink nagy része nem is sejti, hogy mi mindenre lehet kihatással egy jó párna alvásunk során. A tökéletes párna - jelen esetben pehely párna - olyan magas, amely képes tartani a nyakat, nyakcsigolyákat a természetes pozíciójukban. Magyarul kipihenten, vidáman pattansz ki reggelente az ágyból. Választásodnál vedd figyelembe, alvási szokásaidat, alváspózodat, testfelépítésedet és a matracod keménységét is. A toll és a pehely párnákról érdemes tudni, hogy jól rugóznak, és fontos figyelni a töltősúlyt. Párnáink akár több rétegűek, és libapehellyel vannak töltve. A pehely egyszerre ad erős tartás, és puha komfort érzetet.

A mosásról érdemes olvasni a termékek leírásaiból. Ha szívesen tájékozódnál még a témában, ajánljuk figyelmedbe blogunkat: Párna és paplan kisokos  |  Memory párnák  |  Toll és Pehely párnák paplanok  |  Műszálas párnák paplanok 

Ha kipróbálnád a párnákat, és szakértőink segítségét szívesen vennéd, gyere be Alvásszaküzleteink egyikébe.

Rendezés:

Nem azonos nagyami tollal megtöltött vánkosával. Atl sokkal kényelmesebb, azért mert, nem, vagy nem csak tollal töltik, hanem pehellyel is. Nem fogja megszúrni a nyakadat és az arcodat. A Naturtex által használt toll, pehelybiztos pamut angin huzatnak köszönhetően.

Azért közkedvelt a toll vásárlóink körében, mert jól rugózik vissza. Így képes a nyakadat hatékonyan alátámasztani, ezzel szemben a pelyhek finom puhaságukkal a kényelmért felelnek.

A párnák toll/ pehely aránya változó.  50% tollat, 50% pelyhet tartalmazó párna tökéletes lehet számodra. Ha a pehelypárna a favoritod, akkor mindig ellenőrizd le a töltősúlyt. Ez jelenti a párna „pufiságát”, keménységét. A 300 g-os töltősúly alatt ne nézelődj- Természetesen léteznek 600 g-os párnák is. Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a toll kiválthat-e allergiás reakciókat? A gyártók azt emelik ki, hogy a huzatba csak és kizárólag tisztított és magas hőmérsékleten sterilizált tollat és pelyhet töltenek, ennek okán az nem okozhat allergiát vagy asztmát. A kínálatunkban megvásárolhatóak több kamrás párnák is, amelyek még puhábbak, kényelmesebbek. A belső rész( azaz kamra), a tollas mag, amely kiváló tartást, és a külső, pelyhes rétegek rendkívüli puhaságot biztosíta- nak a párnának.