Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PREMIUM gyapjú derékalj (700 g/m2)

24.401 Ft 20.741 Ft
15%
Az akció időtartama: 2021. 11. 03. - 2022. 01. 18.
Gyapjú derékalj mérete
Menny.:db

Műszálmentes prémium derékalj 100% merinói gyapjúból.

 

Gyapjú ágynemű-garnitúrádból nem hiányozhat a derékalj sem: véd a melegtől és hidegtől egyaránt, kényelmesebbé teszi fekhelyed, és matracvédőként is funkcionál. Egy szóval: nélkülözhetetlen!

Cikkszám: 40701 DEREKALJ 080

Termékleírás

Prémium gyapjú derékalj

Kétrétegű merinói báránygyapjúból, 700 g/m2 szálsűrűséggel

Puha gyapjú derékalj a kényelmedért és egészségedért,
100% természetes gyapjúból, műszál hozzáadása nélkül.

 

 

A hétszázát! Végre megérkezett a 700-as minőségű prémium gyapjú derékalj! Kizárólag azoknak, akik csak a legjobbal elégszenek meg! Több anyag, finomabb érzés! Ez a derékalj jobban simogat, mint a 600-as kistestvére! 

A Prémium gyapjú derékalj egyedülálló sűrűséggel rendelkezik. Tudtommal egész Magyarországon nem kapható ennyire magas sűrűségű bárány derékalj.

Bár az alapanyag 700 gramm/négyzetméter sűrűségű, maga a derékalj 1,4 kilogramm bárány gyapjút tartalmaz négyzetméterenként, ugyanis két külön oldalból varrjuk össze. Ez azt jelenti, hogy egy 90-es altakaró esetén 2,5 kilogramm finom bárány gyapjún töltjük az éjszakát. Jól hangzik, nem? Már csak ki kell próbálni.

 

 

A birka nem bárány!

 

Nagyon fontos megjegyezni, hogy gyapjú és gyapjú között is óriási különbségek vannak. Sok helyen látni birka gyapjút, amely sokkal rosszabb minőséget képvisel, mint a bárány. De mi a különbség a birka és a bárány között?

 

A bárány a kis birka. A bárány gyapjú pedig a kis birka első nyírásából származó gyapjú. Nagyjából az a különbség a kettő között, mint egy baba talpa és egy 40 éves férfi talpa között. Viccet félretéve, a bárány gyapjú sokkal puhább, finomabb anyag. Mindig érdemes érdeklődni, hogy a kinézett derékalj valójában milyen alapanyagból van. Az Aranygyapjú esetében kizárólag bárány gyapjúval dolgozunk.

 

 

Műszálmentes derékalj!

 

Tudod, miért tűnik olyan vastagnak néhány gyapjú derékalj? Mert vannak, akik átverik az embereket. Két réteg gyapjú közé bevarrnak egy adag műszálat. Így azt a hamis látszatot keltik, mintha egy vastag gyapjú derékaljat kínálnának.

 

Szerintünk ez csalás, ezért sok más gyártótól eltérően báránygyapjú derékaljainkat nem töltjük meg a teljesen felesleges, funkció nélküli műszállal, emiatt termékeink valóban természetesek, tökéletesen hozzásimulnak testedhez. És legfőképpen nem tartalmaznak felesleges műanyagot!

 

 

Gyapjúágynemű csalások

 

Hallottál már arról, hogy a gyapjút is hamisítják? Egyszer már leírtuk a csalók módszereit és azt is, hogy hogyan védekezhetünk ellenük. A gyapjú csalásokról szóló cikkünket ide kattintva tudod elolvasni.  

 

Mi nem árulunk zsákbamacskát. A bárány gyapjú derékalj minden kétséget kizáró eredetiségéről Te is könnyen meggyőződhetsz. Elég ehhez egy gyufát elővenned és megpirítgatnod a gyapjút. Az igazi gyapjú nem lobban lángra, hanem izzani kezd és szétmorzsolható hamut hagy maga után. Ezt fogod megtapasztalni, ha az Aranygyapjú bárány termékeit vizsgáztatod.

 

 

Allergiásoknak is ajánljuk!

 

Sokan félnek, hogy allergiások a gyapjúra, vagy éppen attól, hogy a poratkák megtelepszenek a derékaljban. Szerencsére az atkák egyáltalán nem kedvelik a gyapjút, így az allergiásoknak nincs mitől félniük – a gyapjúra pedig a lakosságnak csak minimális része allergiás, szóval próbára fel! Ha mégsem jön be, még mindig élhetnek a pénzvisszafizetési garanciával.

 

Neked készítjük, Magyarországon
A Prémium gyapjú derékalj – az összes Aranygyapjú termékhez hasonlóan – magyar termék. A derékaljat Érsekcsanádon varrják a Hahn család műhelyében.
Ismerj meg minket közelebbről: nézd meg a videónkat, vagy tedd próbára Aranygyapjú termékeinket a legközelebbi alvásszaküzletünkben.

 

Egyéb információk a Prémium gyapjú derékaljjal kapcsolatban:

 

  • > Ingyenes házhozszállítás
  • >100% pénzvisszafizetési garancia
  • >100% merinói báránygyapjú
  • >műszálmentes derékalj
  • >hőszabályozó képességének köszönhetően nyáron hűt, télen fűt
  • >antireumatikus, ízületvédő tulajdonsággal bír
  • >természetes anyag, allergiásoknak is ajánljuk
  • >700 g/m2 sűrűség – mivel két oldalból áll, a valós sűrűsége 1400 gramm négyzetméterenként!

Termék paraméterek

Gyapjú termék típusa gyapjú derékalj
Gyapjú szálsűrűség 700g/m2
Egyedi méretben kérhető igen
Gyártó Matrackuckó Alvásszaküzlet- Hálózat HAVITU BT.

Hasonló termékek

FINE gyapjú derékalj (600 g/m2)

20.533 Ft 17.453 Ft

Műszálmentes derékalj 100% merinói gyapjúból.

 

Gyapjú ágynemű-garnitúrádból nem hiányozhat a derékalj sem: véd a melegtől és hidegtől egyaránt, kényelmesebbé teszi fekhelyed, és matracvédőként is funkcionál. Egy szóval: nélkülözhetetlen!

LÁMA gyapjú derékalj (600 g/m2)

29.729 Ft 25.270 Ft

Különleges, műszálmentes láma gyapjú derékalj.

 

Gyapjú ágynemű-garnitúrádból nem hiányozhat a derékalj sem: véd a melegtől és hidegtől egyaránt, kényelmesebbé teszi fekhelyed, és matracvédőként is funkcionál. Egy szóval: nélkülözhetetlen!