Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Special matrac huzatok

Az Álommatracok huzata három  részből áll. A top van felül, majd következik a zip-zár, végül pedig a bölcsőszövet, amely tulajdonképpen a matrac alját védi. Az Álommatracokat két csoportra osztjuk: Celeb és Special matraccsaládra. Mindkét matraccsaládnak különböző huzata van. Most a Special huzatokról olvashatsz, ebben  a bejegyzésben.

Special matrac huzatok

Ezek a huzatok, nem kombinálhatók úgy, mint a Celeb testvéreik. Mindig ugyanazzal a zip-zárral kaphatók. A bölcső színe szürke, a zip-zár pedig fehér, emellé társul minden esetben a Viktor top. Ez a szövetvariáció a következő matracainkon találod meg:

special matrac huzat

Mit kell még tudnod a special huzatokról?

A zip-zár spirálos, ez azt jelenti, hogy az adott Viktor top, csak azzal a bölcsővel lesz kompatibilis, amit megvett hozzá a vásárló. Ez azért fontos, mert a Celeb huzatokat lehet variálni, mondjuk egy hotelnél ez nagyon praktikus, hiszen ott gyakran mossák a huzatokat, és mindegy, hogy melyiket, mivel párosítják, működni fog. 

A top egyszerű, letisztult, tökéletes minimál stílust képvisel. Anyagösszetétel: 23% viszkóz, 77% polipropilén. Moshatóság: 40°C.

A bölcső

Nagy kopásállóságú anyagból készül-nek, védik a matracmagot az ágykerettel való találkozásnál fellépő mechanikai sérülésektől és az alulról érkező porral szemben. A bölcső anyagát nem szükséges mosni, a protecta védi a matrac oldalát és alját az elkoszolódástól és atkáktól. Mivel a matrac oldala és alja nem szennyeződik, így nincs szükség mosásra, csak időnként ki kell rázni a portól.

Anyagösszetétele: 57% polipropilén, 43% poliamid.

Fontos! A Bölcső anyag nem mosható!

 

Amit még érdemes tudnod

Matracaink készítésekor az egyik fő szempont, hogy csak olyan alapanyagokkal dolgozzunk, amik nem jelentenek semmiféle veszélyt az egészségre. Éppen ezért alapanyaggyártónk rendelkezik Oeko-Tex 100-as és a Certipur igazolással is. A matrac nem csak az Európai Uniós előírásoknak felel meg, de teljesíti az Egyesült Államok szabályozásának, a CPSIA-nek (Consumer Product Safety Improvement Act) a feltételeit is