Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékkártya

Eleged van a céltalan ajándékozásból? Meg is értjük, hiszen az kidobott pénz. Korábban már tapasztaltad, hogy milyen mellétrafálni egy meglepetéssel? Ne félj, ez nem fordulhat elő többször, ha jól döntesz! Vannak akiknek rémálom az ajándékvásárlás, egyszerűen nem jók benne. Nincs ebben semmi kivetni való, nekik való leginkább az ajándékkártya.

Szeretnél végre őszinte mosolyt látni szeretteid, barátaid, ismerőseid arcán, miután átadtad nekik a meglepit?

Hagyd meg nekik a döntés szabadságát. Az ajándékkártyák varázsa abban rejlik, hogy mindenki azt vehet a rajta lévő összegen amire igazán szüksége van. Az összeget pedig te határozhatod meg. Meglepetést is tudsz szerezni vele, hiszen nem igényel előzetes kérdezősködést, hogy mit is javasolnak a közös ismerősök, vagy a megajándékozni vágyott személy. Megtudod vásárolni online, és már készen is vagy!

Ha cserbenhagyott a kreativitásod, vagy nem ismered annyira azt, akit megajándékozol, akkor is van lehetőséged hasznosat venni. Adj neki teret, lehetőséget, hogy valódi számára hasznos tárgyakat vigyen haza.

Ebben segít a Matrackuckó ajándékkártya. Ezt akkora összeggel töltheted fel, amekkorával akarod. Beváltható online, és az összes Alvásszaküzletünkben egyaránt, érvényes a teljes termékpalettára. Sőt! Azért, hogy a megajándékozott minél kedvezőbb áron tudjon vásárolni az ajándékkártyára feltöltött 1000,- Forintonként 5 ajándék HAPPY Pontot írunk jóvá és Karácsonyi akcióinkat 2022.01.24-ig tartjuk. 

Adj alvást ajándékba!

 

Matrackuckó Törzsvásárlói Pont kedvezmények listájáért kattints ide.

A minőségi alvásba befektetni megéri, hiszen az egészségedet szolgálja!

Rendezés:

Matrackuckó Ajándékkártya

5.000 Ft
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.