Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac - nehézsúlyú versenyzőknek!

Dream Kong Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac -  nehézsúlyú versenyzőknek!

A matracpiacon kemény kihívások előtt álltak azok a vásárlók, kiknek súlya meghaladja a 130 kg-ot, és /vagy izzadni is szoktak éjszakánként. Ennek most vége! Megérkezett a Matrackuckó legújabb fejlesztése, a Dream Kong- Fresh Cellpur memóriahabos matrac.

Ő lesz a nagy Ő, nehézsúlyú versenyzőinknek!

A fekhelykiválasztás sarkalatos kérdése a testsúly. A piacon kapható legtöbb matracon 130 kg a súlylimit, amit a gyártó vállal garanciális feltételek keretén belül.

Ez most megváltozott!

Sok vásárló jött el Alvásszaküzleteinkbe, és kért tőlünk javaslatot erre a problémára. Jelentjük, megszületett a tökéletes megoldás! Megérkezett legújabb matracunk, a Dream Kong- Fresh CELLPUR® memóriahabos matrac. Kifejezetten: túlsúlyos, izmos, magas, vagy izzadásra hajlamos vásárlóinknak!

Időpontot foglalok matracpróbára

 

 

Boldog Szülinapot Dream Kong!

Kifejezetten a nehézsúlyú álmodozóknak készült, hiszen a súlyhatár e matrac tekintetében 140 kg. Ezzel megszületett Magyarország legerősebb matraca.

Tökéletes alátámasztást ad a gerincnek, és emellett lélegzik is. A tartásért a 22 cm-es 40 kg/m3 sűrűségű hideghab felel. Erre jön rá, egy 4 cm-es Cellpur lélegző memóriahab réteg.

Ezekkel a feltételekkel, egy átlagos matractól 25%-al sűrűbb. A  lélegző memóriahabnak köszönhetően nem fogsz rajta izzadni! Ha mégis, az sem probléma, hiszen elvezeti, és elpárologtatja a nedvességet. Keress minket, és barátkozz meg legújabb matrac-gyermekünkkel!