Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 hiba gyapjú ágynemű vásárláskor...

 


Gyapjú ágynemű 

 

 

Nézd meg videónkat, vásárolj közvetlenül a gyártótól
Törekszünk rá, hogy minden gyártási, kiszolgálási, szállítási folyamatban 100% Vásárlói elégedettséget érjünk el.
Valljuk, hogy szakértőink és elköteleződésünk segíteni fog az embereknek egy magasabb életminőség eléréséhez.
 

 

 
Ha azonban kicsit jobban érdekel a téma, olvass tovább! Tartalom:

Gyapjú ágynemű? Mire kell figyelni?

Mire kell odafigyelni gyapjú ágynemű vásárlásakor? Nem baj, ha még nem tudod, mi megmutatjuk Neked, hogy mire érdemes vigyázni, ha nem akarsz hamis vagy gyenge minőségű gyapjú ágyneműt vásárolni!

 

 

Gyapjú ágyneműk sűrűsége
Tudod mi a különbség a 450 g/m2-es sűrűségű bárány gyapjú ágynemű és a 600-as között? Igen, 33%-al több anyag van benne. Akkor miért vennél kevesebbet ugyanannyiért? Finomabb, tartósabb, melegebb... Ez jellemzi a 600-as gyapjú ágyneműt a 450-es társával szemben.
Persze mi megértjük, hogy mindenki ezt hirdeti, hiszen olcsóbb/nagyobb rajta a haszon. Mi inkább kilistáztuk, mert csak a legjobbat vagyunk hajlandóak adni Neked!

 

 

Ugye nem véletlen, hogy csak Tokajban készült bor viselheti a Tokaji Aszú nevet? A merinói gyapjú ágynemű sem véletlenül kapja a "merinói" előtagot, amely a egészen más minőséget képvisel. Tudtad például, hogy a magyar birkák gyapja - khm - nem a legjobb minőséget képviseli. Persze nincs velük semmi baj, csak éppen a húsukért tenyésztik őket...
 

Ugyanígy az sem mindegy, hogy birka vagy bárány gyapjú ágyneműről beszélünk. A bárány megjelölés a birka első nyírásáról tanúskodik. Ilyenkor a gyapjú finomabb, sűrűbb, kellemesebb. Mindig magasabb minőséget képvisel, mint az idősebb birkák sprődebb gyapja...

 

Tűzre a gyapjú ágyneművel!
Azért csak óvatosan! A legszánalmasabb trükk, amivel néhányan próbálkoznak, hogy a gyapjú ágynemű szálai közé műszálat kevernek, sokkal rosszabb esetben kizárólag műszálat tartalmaz.
A teszt nagyon egyszer.Ki kell húzni néhány szálat a gyapjú ágyneműből és meg kell gyújtani. A kereskedő biztosan furcsán fog ránk nézni, de megéri a próba!
 

 

Ha nem akarsz azon izgulni, hogy átvernek és szeretnél bitang jó áron, minőségi gyapjú ágyneműt, akkor... Kattints ide a legjobb gyapjú ágynemű akciónkhoz!
 
 

 

Gratulálunk! Most már tudod, hogy mire kell figyelned, ha a túláradó kínálatban gyapjú ágyneműre vadászol! Most pedig nézzük meg egy kicsit jobban, hogy mire is való a gyapjú ágynemű...

Egészségügyi szempontból legfontosabb hatása, hogy segít megelőzni a reuma kialakulását, illetve képes csökkenteni annak tüneteit. De hogyan érjük ezt el?

A gyapjú ágynemű a derékaljjal és a takaróval egyfajta burkot képez tested körül. A gyapjú a műszálas, pehely és toll termékekkel szemben tökéletesen szellőzik, így tested nem tud túlmelegedni alatta. Ha nem gyapjú ágyneműt használsz, akkor éjjelente akár 30-40-szer is kitakarózol, hogy hűtsd magad. Gyapjú ágynemű esetében erre nincs szükség, hiszen a takaró és derékalj is tökéletes átszellőzik és szigetel.

 

Bennünk megbízhatsz, szívügyünk a minőség!
Azzal, hogy ezt a kitakarózási procedúrát megspórolod, eléred, hogy ne sokkold testedet a hideg levegővel. Ez kicsiben úgy néz ki, mint ha télen kocogás után levetnéd a sáladat, pulóveredet és elkezdenél sétálni, azonnal megfáznál.
A gyapjú ágynemű segítségével azonban kizárhatod az állandó "szellőztetést". Ráadásul - mivel nem kell állandóan forgolódnod- még sokkal pihentetőbb lesz az alvásod is. Így őrzi meg gyapjú ágyneműd egészségedet, és biztosít nyugodt alvást!

 

 

Gyapjú ágynemű tisztítása

 

Megpróbálom egyszerűen megválaszolni a leggyakoribb kérdést: NEM SZABAD GYAPJÚ ÁGYNEMŰT MOSÓGÉPBEN MOSNI! Erről lenne szó. Egyszerűen annyi vizet képes magába szippantani, amitől biztos, hogy kifekszik a mosógéped. HA nem szeretnéd a masinádat lecserélni, akkor ne rakj be a gépbe gyapjú ágyneműt!

De akkor hogyan tisztítsuk gyapjú ágyneműnket?
 

 

Télen - ha van hó - vigyük ki és tegyük le a hóba, esetleg fedjük is be, így engedjük, hogy a hó kicsit beivódjon. Húzzuk meg egy kicsit a havon, így a szennyeződések jelentős része kiszűrhető! A hó ráadásul frissítőként is hatni fog az anyagra! A szellőztetést sűrűbben is érdemes megejteni!

Nyáron dobjuk be a kádba - gyapjú tisztítószer kíséretében - majd rövid ideig - nagyon rövid - engedjük ázni, aztán óvatosan kézzel nyomkodjuk ki belőle a víz nagy részét! Ne hagyjuk sokáig, mert az egész kád vizet felszippantja! Szárításkor egyenletesen terhelve teregessük ki és ne rakjuk tűző napra! Ne két ponton fogassuk meg csipesszel, mert a gyapjú ágynemű ilyenkor megnyúlhat!

A fenti műveletek elvégzése előtt alaposan ki kell porolni a gyapjú ágyneműt - ha nem akarjuk poros vízben áztatni! Legegyszerűbb dolgunk akkor lesz, ha fogjuk és időnként elvisszük tisztítóba. Mégiscsak ők a profik, ráadásul az elvégzett munkára általában megbízható garanciát is kapunk - így nem fordulhat elő, hogy sérül a gyapjú ágynemű...
Fontos! A gyapjú ágynemű "öntisztuló" mechanizmusa nem azt jelenti, hogy többet nekünk sem kell fürödnünk! :D

 

Ha nem akarsz azon izgulni, hogy átvernek és szeretnél bitang jó áron, minőségi gyapjú ágyneműt, akkor... Kattints ide a legjobb gyapjú ágynemű akciónkhoz!