Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Költözik a Matrackuckó központja!

Költözik a Matrackuckó központja!
Egy régi álom válik valóra a Matrackuckó háza táján. Megépült, elkészült a vadi új telephely, hamarosan teljesen átköltözik a központunk. Szerencsére nem kell majd messzire hurcolkodnunk, csak Érsekcsanád egyik végéből a másikba. 

Kinőttük a régit...

A Matrackuckó egy családi vállalkozás. Ebben a légkörben a munkatársak a szívükön viselik a cég jövőjét, és küldetését. Talán ennek is köszönhető, hogy az évek alatt a nehézségek ellenére is folyamatosan fejlődtünk, mind a létszám, mind az Alvásszaküzletek tekintetében. Természetesen ez azt jelentette, hogy egy nagyobb munkahelyre van szükségünk. Tágasabb irodákra, raktárra, és ebédlőre, több mosdóra, stb. Miután megszületett az elhatározás, kezdetét vette a megvalósítás. Mint sokaknak, nekünk is keresztbe húzta a számításainkat a Covid helyzet. Csúsztak a határidők, és közben egyre szűkösebbé vált a jelenlegi telephelyünk.

A Matrackuckó központ új címe is Érsekcsanádon lesz!

Sok vásárlónk, ismerősünk kérdezi, hogy hol van a telephelyünk. Az iroda, és a raktár -azaz ahogy mindenki hívja a hálózatban- a Központ, Érsekcsanádon van. Az új telephely is marad a településen, csak a falu másik végére kerül, az ipari területre. Itt sokkal több lehetőség volt egy korszerű, napelemekkel felszerelt üzem létrehozására. Rendelkezésre áll elegendő parkolóhely, és rakodási terület. A belső egységben pedig egy hatalmas raktár, közvetlenül a varroda és a szabászat mellett kap helyet. A régi telephelyen sajnos elég messze volt a raktár az imént említett két helyiségtől.

  • Lesz tárgyalónk,
  • egy nagy ebédlőnk,
  • öltözőnk
  • és fürdőszobánk is.

Mindezeket a legmodernebb környezetben kell elképzelni. Szóval egy álom vált valóra!

 

Már csak a költözés van hátra!

Minden munkálat, festés, betonozás lezajlott. A kollégákkal már el sem tudtuk hinni, hogy elérkezik egyszer a költözés hete. Most itt vagyunk, és mindenki várja, hogy az új helyére kelljen menni dolgozni. 2022 július utolsó napjaitól már ott leszünk! Addig még kell fordulni párat a teherautókkal, de megéri. Jelenleg a képeken látható, hogy hol tartunk. ( Az elején.)