Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olcsón prémium matracot? Igen! - Outletünk megnyitja kapuit!

Olcsón prémium matracot? Igen! - Outletünk megnyitja kapuit!

Eljárt az idő a matracod felett, újat kellene venned, de sajnálsz kiadni rá egy nagyobb összeget? Akkor ez a te bulid lesz! Gyere el a Matrackuckó Érsekcsanádi üzletébe (Érsekcsanád, Dózsa György út 158.) november 3-án és 4-én, 5-én még nyerhetsz is nyereményjátékunkon!

Jó matracot, olcsón!

A kényelem és a prémium alvás mindenki számára elérhetővé válik. Kedvezünk a pénztárcádnak! A Matrackuckó Érsekcsanádi üzletben Matrac-készlet kisöprést tartunk. Olyan fekvőbetétek között tudsz majd válogatni olcsón, amelyek:

- nem jöttek fel megfelelően

- minimálisan megsérültek szállítás során

- kinyílott a vákumcsomagolásuk

Lesz lehetőséged kipróbálni is őket. A helyszínen alvásszakértőink tanácsokkal látnak el a számodra ideális matracot illetően. Ez még nem minden, olvass tovább!

 

A részvétellel csak nyerhetsz!

Szó szerint, hiszen minden érdeklődő belépősorszámot kap a bejáratnál, amelyekből később sorsolunk 5 db szerencsés nyertest, akik ajándékpárnát vihetnek haza. A sorsolás a helyszínen lesz, november 5-én 11 órakor. A nyerteseket telefonon is fogjuk értesíteni, amennyiben nem tudják megvárni a sorsolást.

Nézz be hozzánk, vidd haza a legjobb matracot, aludj kényelmesen, ne fájjon semmid többé! 

Milyen programok lesznek még?

Nem várhatjuk el, hogy mindenki matrac-tudósként jöjjön a világra. Nem hagyunk magadra a választással. Alvásszakértőink felmérik alvási szokásaidat, elemzik testalkatodat, és megtalálják a Neked tökéletes választást. Az Aludj jól Magyarország programunk keretein belül pedig:

alvási pózokról és a tökéletes alvási körülményekről, tanácsokról hallhatsz, olvashatsz

- párna és paplan ismertetőket tartunk majd

- megtanítunk felismerni az eredeti gyapjú termékeket

- mesélünk neked a környezetvédelemben betöltött szerepünkről

- megismerheted a habokat, és a matracok keresztmetszeteit

A helyszínen fel lesz állítva az Alvás szempontjából ideális hálószoba! Gyere el, tanulj, és gazdagodj a pihenés élményével!