Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Memory párna

Memory párna
A NASA story meghozta a hírnevet a memory párnáknak. Azóta nagyon sokan szeretik. Megértjük, hiszen amellett, hogy rendkívül jó formakövető, tartja a nyakadat, és a horkolás esélyét is csökkenthetik. 

 

Itt megnézheted Memory párna választékunkat!

 

 
Memory párna, mi az?
 

A memory párnákról már biztosan sok mindent hallottál, kezdve a NASA-s sztorival... De miért jó tulajdonképpen a memory párna? Az Álom memory párna bizonyosan nem fog zsibbadást okozni, hiszen egyedülálló formakövető képességének köszönhetően könnyed, légies tartást biztosít a nyaki csigolyáinknak. Ha rám hallgatsz, érdemes olyan memory párnát vásárolni, amely úgynevezett anatómiai formázással van ellátva. Ennek a szerepe az, hogy a memory párna tökéletes alátámasztást biztosítson a nyaki csigolyák számára. Jól megválasztott memory párnával elhagyható az egészségtelen kispárna-nagypárna kombó.

 

 

A memory párna további előnye, hogy az anyaga antiallergén!
 
Az atkák utálják!
 
 

Azt mondják, hogy a memory párna megszünteti, vagy legalábbis csökkenti a horkolás zajszintjét! Ezt nem tudom, hogy honnan szedik, de krónikus esetben lehet, hogy egy memory párna árát megéri a próba.

"Alvás" memory párna előtt... Memory párna után....

 

 

 

 
 
 
Én személy szerint ezt ajánlom Neked:
Szeretet Memory Párna
 
 
Memory párna, kipróbálhatom?
Minden memory párnánkat kipróbálhatod alvásszaküzleteinkben.
 

 

 
Memory párna tisztítása
Memory párnák huzata általában levehető és mosható - a nálunk vásárolhatóké biztosan! Általában 30vagy 60° gépben is mosható huzattal rendelkeznek.

A Memory matrac magja és a zúzalék nem mosható! A memory párnákat - tehát a magot - különösen óvjuk a gépben való tisztítástól!