Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

1 Matrackuckó hírek Aktuális

2022. 03. 23. 13:23:05
Farmer újratöltve- mi így teszünk a környezetünkért!

Innováció a Matrackuckónál: Te mit szólnál egy farmer matrachuzathoz? Nagyon fontosnak érezzük, hogy tegyünk a környezetünkért, ezért arra gondoltunk, hogy nem dobjuk ki a régi farmereket, hanem új funkciót kapnak!

2022. 02. 20. 18:55:42
Franchise lehetőségek: partnereket keres a piacvezető alvásszaküzlet hálózat

A Matrackuckó franchise egy olyan kulcsrakész üzleti modell, amivel kikerülheted a kezdő vállalkozásokra nehezedő terheket. Nem Neked kell kitalálni a terméket, know how-t, a támogató rendszereket, hanem mindezt adminisztrációs és jogi háttérrel együtt készhez kapod. Már csak működtetni kell.

Az alábbi területekre keresünk partnereket: Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger és Veszprém

2022. 02. 16. 16:14:01
Ingyenes előadás! Jó alvás- jobb élet!
Tudtad? A Március nem csak a tavasz illatát hozza meg, de az alvás hónapjának is hívjuk. Közeleg az Alvás világnapja! Ennek apropóján, kiemelt partnerünk, a Magyar Alvásszövetség, és mozgalmunk, az Aludj Jól Magyarország program, egy ingyenesen elérhető rendezvényre invitál meg Téged! 
2022. 02. 08. 11:08:07
Villámlátogatás a Matrackuckónál

Avagy elkészült legújabb reklámfilmünk, melynek apropója az SZJA akciónk, és a nyereményjátékunk. Te még nem hallottál róla? Akkor görgess lejjebb, nézd meg a videónkat, és olvasd el a részleteket, mert lehet, hogy Te vagy a Nyertesünk! 

2022. 01. 31. 12:39:46
A Matrackuckó, a Rossmann Kft és a Tesco Zrt összefogott a jó ügy érdekében!

Nem is olyan régen egy nemes felkereséssel fordult hozzánk Dr. habil Tésits Róbert, egyetemi docens, - a Modern Geográfia folyóirat főszerkesztője-, amelyre boldogan igent mondtunk. Nem csak a Matrackuckó, hanem velünk együtt a Rossmann Kft, és a Tesco Zrt is. Részletek a cikkben olvashatóak! 

2021. 12. 13. 09:21:32
Interjú készült a Magyar Alvásszövetség elnökével a HírTv-n!

A Matrackuckó, és az Aludj jól Magyarország programunk kiemelt partnerei, a Magyar Alvásszövetségnek. A szövetség elnöke, G. Németh György, interjút adott a HírTv Radar című műsorában. Egy érdekes témát boncolgattak, méghozzá a Covid hozta alvászavarokat.

1970. 01. 01. 00:00:00
Karácsonyi ajándék ötletek a Matrackuckótól!

Az év legszebb időszaka a karácsony, ilyenkor együtt van a család apraja-nagyja, és elönti a lelkünket a szeretet. Arról viszont nem szól a történet, hogy mennyi utánajárás vezetett el odáig, hogy mindenkinek meglett az ajándék a fa alatt. Ez a cikk azoknak készült, akik teljesen tanácstalanok etéren...

2021. 10. 19. 11:19:32
Matracot próbálni csak így érdemes

Számodra is fontos a tökéletes matrac kiválasztása? Legszívesebben már a boltban kipróbálnád, de szeretnéd elkerülni a rád vetődő, furcsán néző szempárokat? Akkor ez a cikk NEKED SZÓL!

2021. 10. 06. 00:00:00
Interjú készült a Kossuth rádióban az Aludj jól Magyarország programunk felméréséről

Id. Hahn Gábor Zsolt a Matrackuckó, és az Aludj jól Magyarország program vezetője, a Kossuth rádióban ismertette, hogy mennyire rosszul is állunk, milyen keveset alszik a magyar. Ha szeretnéd meghallgatni, akkor kattints, a cikkre, benne találod a hanganyagot.

2021. 09. 20. 14:02:22
Ágy trendek alakulása
Fura ezt leírva látni, hogy az ágyaknak is lehet divatja. Pedig a bejegyzésünkből egyértelműen kiderül majd, hogy nem is akármilyen utat jártak be a fekhelyeink napjainkig. Emlékszel a vízágyra? A kovácsoltvas és a fenyő ágyakra?