Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

2020 Alvás Világnapja / ELINDULT 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSE

id. Hahn Gábor - 2020. 02. 23. 11:43:00
2020 Alvás Világnapja / ELINDULT 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSE

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat az Aludj jól, Magyarország! program keretében február 14-én elindította 2020 NAGY ALVÁSFELMÉRÉSÉT, melynek fókuszában a magyar lakosság alvási szokásainak részletes vizsgálata áll.

 

SZÁNJON NÉHÁNY PERCET RÖVID KÉRŐÍVÜNK KITÖLTÉSÉRE,
amivel most a garantált ajándékok mellett megnyerheti


A kérdőív kitöltéséhez kattintson ide!

 

10 db 5.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyikét (már a felmérés ideje alatt az időközi sorsolásokon),

- Öné lehet az 5 db 10.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártya egyike,


- de akár a fődíjat is bezsebelheti, a 200.000 Forinttal feltöltött Matrackuckó ajándékkártyát!

 

A felmérésben résztvevők 2020. április 30-ig egy online kitölthető kérdőívben mondhatják el saját tapasztalataikat. A kérdőív kérdései egyaránt vonatkoznak az alvásmennyiségre, alvásminőségre, és alvászavarokra, valamint az alvási környezetre, és alvásminőséget javító eszközökre.

 

A kérdőív elérhető  >>itt<< A kitöltőknek lehetőségük van egy nyereményjátékban való részvételre is, ahol értékes Matrackuckó ajándékok találnak gazdára. A felmérés legfontosabb célja, hogy támogassa a Matrackuckó küldetését, amely nem kevesebb, mint egész Magyarország alvásminőségének javítása.

 

A felmérés lezárását követően a Matrackuckó publikálja az eredményeket, és a kitöltők válaszai alapján szakértői tanácsokkal segíti a lakosságot a jó, és tökéletesen pihentető alvás elérésében.
 

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: 1 Matrackuckó hírek Aktuális