Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hazai termék, és Hazai feldolgozású termék minősítést kapott a Matrackuckó!

Hazai termék, és Hazai feldolgozású termék minősítést kapott a Matrackuckó!
Nagy boldogság ért bennünket a napokban, amelyet szeretnénk megosztani veletek! Kaptunk egy e-mailt a  „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft.-től, amelyben nagyon jó híreket osztottak meg velünk. Egy pozitív változásról van szó, ami a vásárlóinkat is segíti.

 

Nagyon boldogok és büszkék vagyunk!

Azért, mert saját gyártású termékeink egytől-egyig elnyerték a Hazai termék, illetve Hazai feldolgozású termék minősítést! Mostantól a védjegyek is biztosítanak Titeket arról, hogy a Matrackuckóban megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékeket vásárolhattok!

 

Mit jelent ez a védjegy?

A MAGYAR TERMÉK VÉDJEGY Nonprofit Kft. célja, hogy tanúsító védjeggyel segítse a vásárlókat a hazai termékek felismerésében, növelve ezzel a magyar termékek iránti bizalmat, és keresletet. Mára már 180 cég termékei és szolgáltatásai viselik a védjegyet. Fontos, hogy megbízhatóság segítse a vásárlókat a tudatos döntésben. Ez egyfajta garancia is arra, hogy minőségi hazai készítményt visz haza a fogyasztó, emellett támogatja a Magyar gazdaságot is vásárlásával.

A Matrackuckó is csatlakozott a küldetéshez, és Tanúsítási Döntőbizottság a HAZAI TERMÉK védjegyhasználatot Álom matracainkra és Álom párnáinkra , a HAZAI FELDOLGUÓOZÁSÚ TERMÉK védjegyhasználatot az Aranygyapjú termékekre engedélyezte.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: 1 Matrackuckó hírek Aktuális