Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sloopy kutya matracok

Sloopy kutya matracok

A kutya kényelme, és nyugalma, egészsége érdekében szükség van egy minőségi fekhelyre. A Sloopy kutyafekhelyek számtalan variációban elérhetőek  webshopunkban.

Kutyafekhelyek (matrackucko.hu)

 
Sloopy! Kényelmes és higiénikus alvás, a kutyáknak is!
 
Napjainkra a kutya családtaggá vált, nincs ez másképp nálunk sem, van egy vizslánk. Ő mindannyiunk kislánya. Jól ismerjük a szituációt: amikor egy ebbel bővül a család, igyekszünk mindent beszerezni az érkezésére. Igen, a fekhelyet is, ha nem akarjuk, hogy kitúrjon a kanapéról, de nagyon nem mindegy, hogy milyet választunk.
 
A blökiknek is jár a minőségi pihenés
Szerencsére már nem azt a kort éljük, hogy lyukas kutyaházban alszanak az ebek. Az állattartási kultúránk fejlődésével, már a családunk tagjának tartjuk őket.
 
A kis négylábú gyermekeinknek. A gyermekeinek az ember pedig a legjobbat szeretné...
Szívügyünk, hogy kedvenceink is kényelmes, megfelelő alátámasztással rendelkező fekhelyeken aludhassanak. A fekhely/kutyaágy is nagy szerepet tölt be a négylábúnk egészségének megőrzésében. Ez neki  nem csak egy ágy, hanem a menedék, a magánszféra, a barát, akihez odabújhat. Ezért fontos, hogy méretben, összetételben, színben hozzá passzoljon. Jó hír, hogy fordulhatsz felénk egyedi igényekkel is, mindenféle elképzelést megvalósítunk!

 

Milyen is a jó kutya fekhely?

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk, gondolnunk kell a kutyánk speciális igényeire is. Figyelembe kell venni a temperamentumát, életkorát, mennyire szeret rágcsálni, stb. Ahogy már fentebb írtuk, nagyon fontos, hogy a kutya méretének, súlyának, korának és egészségi állapotának megfelelő fekhelyet válasszunkA segítségedre lehet blogbejegyzésünk: itt.
 
Mindenkinek különleges a házi kedvence, miért ne részesítsük különleges bánásmódban őket?

Nem átlagos kutya ágyat kínálunk Neki, hanem egy kiváló minőségű
Magyar Termék védjeggyel ellátott csoda-ágyat, amely megfelel egy igazi kutyaszobának. Helyezd el egy olyan területen, ahol látni fog téged, és a házban zajló eseményeket, de külön is tud vonulni. Szeretni fogja! A legjobb visszajelzés, ha játékait is odaviszi az ágyikójába.

 
 
 
 
Memory habszivaccsal töltött Sloopy kutyafekhelyek:

Fekhelyünk nagy előnye, hogy a memória habnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a test vonalához, ezáltal tehermentesíti kisállatunk gerincét. Mivel nem tömör a töltő anyag, sokkal jobban szellőzik a termék. Se nem túl kemény, se nem túl puha, pont az aranyközépút, és magának igazíthatja. Kiváló választás idős állatnak is, aki a nap nagy részében pihen. Felső párnázott része levehető és mosható. E nélkül olyan a fekhely, mint egy memória matrac. Lássuk be, a kutya mindig oda fekszik, ahol a számára legkényelmesebb. Egy jó fekhellyel mi tudjuk szabályozni, hogy hol aludjon, és az egészségéért is tettünk. Sloopy
kutyafekhelyeink levehető és mosható párnázott résszel rendelkeznek, ám a fekhely töltete antiallergén PES szilikonozott golyóra módosult. Ennek a töltetnek az a különlegessége, hogy állítható méretű a termék, - puhábbra vagy éppenséggel keményebbre állítható- a fekhely párnázott része. A golyócskák nem adnak hangot, ha a blöki őrült ágyazásba kezd, így nem fogja megzavarni a helyezkedésével a családi filmezést. A töltetről bővebben itt olvashatsz.


 

Azoknak a kutyusoknak akik főleg takaró alatt szeretnek pihenni, létrehoztuk a Bújós névre keresztelt fekhelyeinket. Ha Kedvencünk szereti magát befészkelni a mi helyünkre, nagy gyakorisággal találjuk meg őket foteljeinkben, ágyunkban amint a pléd vagy a takaró alá próbál bejutni. Ezért készítettük el ezt a különleges fekhelyet, mely egy extra puha, felső réteget kapott ami alá kedvencünk befeküdhet. Így el tud bújni előlünk, és még a takarónkat sem fogja bitorolni.

 

Különlegességeink:

Kutyafekhelyeink huzatát ugyan úgy moshatod, mint a család többi tagjának ruháit. A kialakításának köszönhetően mindig tisztán tarthatjuk kisállatunk fekhelyét. Ne kerülgessük a forró kását, ők szeretnek sárban hemperegni, és néha büdi lesz a szőrzetük, ezáltal a fekhely is. Ezért fontos, hogy mosható legyen a huzat.

Ha kint tartjuk a kutyánkat, vagy ki-be járkálhat, olyan fekhelyet érdemes választani ami benti fekhelynek, és kinti kutyaházban is használható legyen. Ennek megfelelően A huzathoz használt softshell anyag könnyen helytáll kint és bent is. A fekhelyeink puha anyaga kényelmesebbé teszi a kemény padló okozta kellemetlen érzetet, a softshell anyag a kint tartott ebek házában pedig szigetel, és megóvja kedvencünket a meghűléstől, és az azt követő ízületi problémáktól!
 
Ha szereted a kutyákat, és kedveled az érdekességeket, híreket, akkor látogass el blogunkba: Sloopy hírek | Kutya kedd - fajtaleírások 
 
 

 

 
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: 1 Matrackuckó hírek Aktuális