Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

8 Partnereink

2022. 02. 20. 18:55:42
Franchise lehetőségek: partnereket keres a piacvezető alvásszaküzlet hálózat

A Matrackuckó franchise egy olyan kulcsrakész üzleti modell, amivel kikerülheted a kezdő vállalkozásokra nehezedő terheket. Nem Neked kell kitalálni a terméket, know how-t, a támogató rendszereket, hanem mindezt adminisztrációs és jogi háttérrel együtt készhez kapod. Már csak működtetni kell.

Az alábbi területekre keresünk partnereket: Salgótarján, Kaposvár, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Nyíregyháza, Eger és Veszprém

2022. 02. 16. 16:14:01
Ingyenes előadás! Jó alvás- jobb élet!
Tudtad? A Március nem csak a tavasz illatát hozza meg, de az alvás hónapjának is hívjuk. Közeleg az Alvás világnapja! Ennek apropóján, kiemelt partnerünk, a Magyar Alvásszövetség, és mozgalmunk, az Aludj Jól Magyarország program, egy ingyenesen elérhető rendezvényre invitál meg Téged! 
2021. 12. 13. 09:21:32
Interjú készült a Magyar Alvásszövetség elnökével a HírTv-n!

A Matrackuckó, és az Aludj jól Magyarország programunk kiemelt partnerei, a Magyar Alvásszövetségnek. A szövetség elnöke, G. Németh György, interjút adott a HírTv Radar című műsorában. Egy érdekes témát boncolgattak, méghozzá a Covid hozta alvászavarokat.

2022. 02. 18. 18:41:32
Csapatjáték nélkül nincs értelme – interjú De Jonge Norberttel

Igazi csapatjáték a Matrackuckó franchise-ába tartozni. De Jonge Norbert 2018-ban csatlakozott a hálózathoz a szolnoki üzletünk indításakor. Azóta rengeteg pozitív élménnyel gazdagodott az elégedett vásárlók visszajelzései miatt.

2020. 09. 07. 07:55:38
Naturtex márkabolt lett a Matrackuckó

Két magyar tulajdonú családi vállalkozás, közös célokkal és eszmékkel. Ez hozta létre az együttműködést, melynek eredményeképpen a Matrackuckó Alvásszaküzletei egyben Naturtex márkaboltok is lettek. Így közös úton haladva küzdenek azért, hogy mindenkinek elérhetővé váljon a pihentető alvás.

 

2020. 05. 15. 11:38:36
A Naturtex bekuckózott a Matrackuckó Alvásszaküzletekbe

Ez történik, amikor két magyar tulajdonú családi vállalkozásnak közös ügye a kiváló alvási körülmények biztosítása: a Naturtex Kft. is osztozik a Matrackuckó Alvásszaküzlet küldetésében, így mostantól közösen gondoskodunk a magyar lakosság pihentető alvásélményéről.