Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Selyem töltetű paplanok

A Naturtex selyem paplan igazi hűs fuvallat egy meleg nyári éjszakán. Könnyű, és hideg érintés a bőrödnek, hogy igazán jól és pihentetően tudj aludni a hőségben is.

A vadselyem és gyapjú barátságából egy igazi szuper megoldás született, mert ez a paplan magába fogja szívni az esetleges párát, vagy testnedveket, és elpárologtatja azt magából. A fedőanyaga pamut. Tisztítása professzionális odafigyelést igényel.

Ha kérdésed van a termékről, esetleg szeretnéd azokat személyesen feltenni, akkor fáradj el a hozzád legközelebbi Matrackuckó Alvásszaküzletbe.

 

Prémium selyem paplan a Naturtex®-től

A vadselyem elasztikus és rendkívül tartós, természetes töltetanyag (a vadon élő selyemhernyó gubóiból nyert selyem, melyet a feldolgozás során tiszta gyapjúval terjedelmesítjük). A selyemszál sajátossága, hogy saját súlyának akár 40%-áig képes az alvás közben keletkező párát felvenni és megkötni.

A paplan a legmelegebb nyári időszakban is hatékonyan vezeti el az izzadságot, rendkívül gyorsan szárad és nagyon jól szellőzik. Mindezeknek köszönhetően az éjszakai pihenés alatt a paplan is és bőrünk is száraz marad. Hűsítő hatásával pedig kellemes klímát biztosít.

 

A természetes alapanyagok kedvelőinek ajánljuk, és azoknak, akik könnyű, hűsítő hatású paplanra vágynak a meleg, nyári időszakban